За нас

Конгрес България (Congress.BG) е единствената фирма в България и една от малкото в Европейския съюз, която предоставя пакетно обслужване от А до Я за всяко вид събитие, като разполагаме със собствена техническа база, оборудване с нужните материални и човешки ресурси, за да може да Ви предложим завършен продукт, без да е необходимо да координирате дейността по организация на Вашето събитие с други фирми.

Конгрес България (Congress.BG) е успешен проект, дело на 3 фирми, които доставят услуги на българския и международен пазар в последните 10 години. Идеята ни е, чрез съединението, което прави силата, то да ви дадем на Вас силата, която желаете, за да може да имате най-добро представяне на Вашата дейност и услуги, а съответно да печелите повече доверие на Вашите клиенти.

В Конгрес България (Congress.BG) за организация, маркетинг, реклама и промоутъри за събития се грижи:

??? е компания специализирана в проектиране, разработването и изпълнението на проекти в различни сфера. Голяма част от проектите са свързани с налагането на нови брандове, като някои от тях са: ?, ?, ?. Компетенциите на фирмата са в сферите на маркетинг, продажби, търговия, така и в мениджмънта, финансите, човешките ресурси. Най-общо казано фирма ??? представлява компания за мениджмънт под наем.

 

Нашите предимства

 • От първите чернови по проекта, до последната референция, екипът на ??? дава своите умения за добрия резултат.
 • В екипите ни се включват както доказани специалисти в областта си, така и преподаватели с дългогодишен опит.
 • Екипите на ??? разполагат с най-добрите специалисти във всички основни области на управления на една компания.
 • Общият трудов стаж на специалистите ни надминава 100 години.  Доказваме се както в локални, така и международни проекти.
 • Имаме лично отношение към всеки един клиент, което опровергава максимата, че е само работа. За нас то е партньорство.

В Конгрес България (Congress.BG) за презентационна техника под наем и техническо обслужване се грижи:

MULTIVISIA отдава под наем презентационна техника за цяла България. Обслужваме фирмени, корпоративни и всякакви други събития, които имат нужда от техника, мебели и обезпечаване! MULTIVISIA предлага услуги за ПР и рекламни дейности, както и за частни и семейни поводи като отдава под наем презентационна техника на високо ниво. Стремежът ни е да подпомогнем, с конкурентни цени бизнеса Ви. Преференциални условия за лоялни клиенти, както и за НПОта.

 

Нашите предимства

 • Притежаваме богата материални и техническа база, комбинирана с богат професионален опит.
 • Даваме допълнителни идеи и брилянтно реализираме Вашите искания.
 • Нашите специалисти могат да изработят и проведат най-различни събития, поради натрупания опит от 2010 г. до момента, като на нас редовно ни се доверят клиенти от малкия, средния и големия бизнес в България и региона на Балканския полуостров.
 • Ние правим нещата да се случат. Няма прекалено къси срокове, стига да има съответното желание от страна на клиента и възможност от наша да обезпечим събитието. Ние не сме изпълнител – ние сме Ваш партньор!

В Конгрес България (Congress.BG) за кетъринг, украса, гастрономия и гурме персонал за събития се грижи:

От създаването си през ???? година, ИМЕТО организира с много любов и професионализъм тематични събития за своите клиенти – фирмени партита, коктейли, тиймбилдинги, сватби, детски рождени дни, кетъринг и декорация за празненства, семейни тържества. Нашата мисия е да организираме най-доброто тържество за вас и вашите гости, като комбинираме индивидуален подход с най-добрите световни парти тенденции.

 

Нашите предимства

 • Притежаваме фантазия, комбинирана с богат професионален опит.
 • Осъществяваме перфектно и най-нестандартните идеи.
 • Екипът ни следи всички новости в бранша, предлага креативност в реализацията на проектите и балансира между Вашите желания и бюджета, с който разполагате, за постигането на максимален резултат.
 • Гъвкави сме. Можем да изработим цялостна концепция за Вашето тържество и да бъдем Ваш партньор и помощник през целия процес. Разполагаме с необходимата база, за да осъществим в най-кратки срокове ефектно изпълнение на Вашето събитие.